Disclaimer

Legal Notice – Gebruiksvoorwaarden

Deze website wordt geëxploiteerd door Unietrade is gevestigd in Lichtenvoorde beheerd. Unietrade is de eigenaar van deze website en de inhoud ervan. Door gebruik te maken gaat u akkoord met de volgende Gebruiksvoorwaarden van eens met.

1 Rechten:

Alle rechten op deze website en de inhoud ervan behoren tot Unietrade of derden die de verleende Unietrade, de toestemming om de inhoud te gebruiken. Brands (verbale en / of logo), met inbegrip van logo’s, slogans en productnamen zijn geregistreerde of ongeregistreerde rechten die ofwel behoren tot Unietrade of kunnen worden gebruikt door haar. Exploitatievergunningen van welke aard ook wordt slechts afgegeven schriftelijk.

De publicatie van de inhoud van deze site is gedaan met uitdrukkelijk voorbehoud van de rechten van alle auteursrechten. Elk gebruik dat niet is gerelateerd aan de zakelijke activiteiten van Unietrade, zou deze activiteit in strijd is of kan zijn om haar schade te veroorzaken, is uitdrukkelijk verboden. In het bijzonder is het verboden, deze pagina informatie over producten (sites, reclame, reclame banners, toegepaste technologie, de toegepaste potentieel, prenten, enz.) te gebruiken voor doeleinden van commerciële exploitatie door aan klanten of potentiële klanten van Unietrade. Het hier-in afwachting van de bescherming geldt ook voor afzonderlijke onderdelen van deze website (bijvoorbeeld foto’s) en voor de vervreemding van delen van deze website (bijv. grafische bewerkte beelden, de pagina is gedownload van deze)

2. Reproducties en veranderingen op deze site of kopieën van delen van deze website en hun vervreemding of inbouw in nieuwe vormen van presentatie, de schriftelijke goedkeuring van Unietrade krijgt dit http://www.Unietrade.com en in ieder geval in de vorm “Bron:”. com “en” © Unietrade “als bron vermeld

3. Snelkoppelingen / links, zonder uitdrukkelijke toestemming van Unietrade is niet toegestaan om wijzigingen aan deze website en / of de inhoud ervan. In het bijzonder is het niet toegestaan, met een kader, een link of anderszins een link en / of het uiterlijk van de site of delen van deze website te wijzigen. In het bijzonder is het verboden deze site of delen van deze website door te linken naar andere externe websites bevatten.

Alle bestaande links op deze website zijn uitsluitend gemaakt voor uw gemak. Houd er rekening mee dat u deze links gebruikt om de site te verlaten Unietrade. Bijgevolg is dat Unietrade  geen invloed heeft op de inhoud van de geopende site via de link en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade veroorzaakt door het openen en reputatie.