Sterk in partijhandel

Unietrade is een partijgroothandel gevestigd in Groenlo. Unietrade is een onderdeel van: R. Kraaijenvanger handelsonderneming uit Groenlo. Wij verhandelen verschillende non-food artikelen. De producten zijn altijd nieuw en origineel verpakt. Unietrade is sterk in partijhandel, maar als u maar een doos van een product wilt hebben kan dit natuurlijk ook. Op onze site staat een uitgebreid assortiment van non-food artikelen. Het assortiment wisselt snel. Dus wees er snel bij. Wij kopen diverse fabriekspartijen, overproducties, stocklots, magazijnrestanten en faillissementspartijen op.

Unietrade levert haar producten alleen onder b2b-voorwaarden, dus niet particulier. Daarbij richten wij ons op verschillende doelgroepen, zoals detailhandelsbedrijven, marktkooplieden, inkoopcombinaties, partijhandelaren, groothandels, bloemisterijen, recreatiebedrijven, en vele andere soorten bedrijven.

Ons Assortiment bestaat onder anderen uit: seizoensartikelen, bouw en tuinartikelen, speelgoed, gadgets, sport artikelen, huishoudelijke artikelen, textiel, decoratie artikelen, cosmetica.

Alle producten die we aanbieden, staan op voorraad in ons magazijn. Wij hebben een samenwerking met een andere handelsonderneming, het kan zijn dat een partij op een andere locatie staat.
Heeft u vragen, of wilt u ons een partij aanbieden, neem dan contact met ons op:
Mail: info@unietrade.com
Whatsapp: (+31)653771686